2018 Chianti Dalcampo DOCG

kr. 99,00 inkl. moms

Fakta om vinen
Land Italien
Drue/Druer
Sangiovese
Alkohol % 13 %
Mængde 75 cl

Vinhus Sensi

Chianti er nok den mest kendte italienske vin, takket været sin gode smag og det, at den let sættes sammen med mad. Den er produceret i hjertet af Toscana, på bakkerne mellem Vinci og Firenze.

Den er lavet på druerne Sangiovese og Canaiolo. Den har en flot rubinrød farve, en god krop med en lang eftersmag, med kirsebær og krydderier som fremherskende.

En velbalanceret frisk og blød vin.

– Den gode vins oprindelse

Chiantiområdet i hjertet af Toscana er en vugge for kunst og traditioner. Området er rig på naturlige frugter og skønhed.
Sensi-familien har dyrket vin siden 1890 på deres egne vinmarker. Den perfekte jordbund og meget favorable klima er grundlaget for den høje kvalitet som kan frembringes i vinene herfra. Dertil kommer den passion som bliver lagt i arbejdet i vinmarkerne.
I dag, mere end et århundrede efter starten, er hemmeligheden stadig den samme: Kærligheden til landet, respekt for traditionerne, vilje til innovation og en stor passion for vin. Takket være den opskrift, som er båret gennem fire generationer, kan Sensi-familien producere vin, som vækker begejstring over hele verden med en blanding af Toskansk tradition og international smag.
Sensi: Fire generationers god vin…

Anbefales til:

 

Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2018 Chianti Dalcampo DOCG”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *